Företagskund

Vi vänder oss till er som bygger, äger eller förvaltar alla typer av fastigheter och verksamheter. Vi har lite olika upplägg beroende på vad ni bedriver för typ av verksamhet och vad ni har för behov. Vi levererar allt från totallösningar till enkla serviceåtaganden och kan även utforma förmånliga driftavtal som håller er fastighet i ett säkerhetsmässigt och funktionsstabilt skick. Vi är främst specialiserade på allt inom lås, inbrottsskydd och dörrstyrning men kan genom våra pålitliga samarbetspartners erbjuda er tjänster som inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning, dörrbyte, plåt och smidesarbeten med mera. Våran leverantör erbjuder över 10.000 olika artiklar till hypersnabba leveranser vilket gör oss snabba med våra jobb!

Nyproduktion byggentreprenad

Vi har en bred och yrkeskunnig erfarenhet inom nyproduktion. För en byggare är det komplicerat, för oss är det lätt! Låt oss ta hand om detta ända från projekteringsstadiet i stället. Vi erbjuder oss att tillsammans med arkitekt ta fram anpassade säkerhetslösningar, baserade på utvalda kvalitetsprodukter. Ni får ett funktionssäkert, kostnadseffektivt och tillförlitligt slutresultat som uppfyller alla gällande krav och önskemål utan fördyrande tilläggskostnader!

Fastighetsägare

Vi säljer, installerar och servar allt som finns i era olika dörrmiljöer! Mekaniska och elmekaniska lås, alla förekommande beslag och inbrottsskydd. I våra lokaler har vi tillverkning av låscylindrar och nycklar och tillhandahåller allt för låssystem, nyckeldistribution och projektering. Ju krångligare önskemål du har, ju roligare tycker vi att det är! Vår styrka ligger i förmågan att kunna ta fram speciallösningar, oavsett vad det är. Vi erbjuder även anpassade och utformade serviceavtal. Kostnaden för ett serviceavtal är försumbar i jämförelse med vad driftstörningar och inbrott kan medföra.

Elteknik och larm

Är ni ett företag som installerar allt inom larm och passèrteknik? Vi har flera kunder i eran bransch som ringer oss direkt när det kommer till lås och beslagning. Vi hjälper er med detta och ser till att ni kan leverera en komplett och väl fungerande lösning till ett förmånligt och fast pris!